Recenze: NÁDHERNÁ SVATBA (Jamie McGuire)

 Nádherná svatba Travise a Abbi


"Viděl jsem fotky ze svatby mých rodičů. Připadalo mi, že máma je nejkrásnější nevěsta, co jsem kdy viděl. Pak jsem uviděl v kapli tebe a změnil jsem názor." 
"Když říkáš takové věci, Travisi, pokaždé se do tebe znova zamiluju." 







Anotace:
Už víme, že se Abby Abernathyová stala paní Maddoxovou. Ale víme, jak se to stalo?
Proč Abby požádala Travise o ruku?
Co tajili jeden před druhým?
Kde strávili svatební noc?
Kdo o tom ještě věděl… a nepověděl?Fanoušci Krásné katastrofy a Učiněné katastrofy se to všechno dozvědí z vyprávění o bouřlivém svatebním dni (a noci!) – a jako všechny dobré příběhy, i tenhle rozhodně stál za to čekání.


Nakladatelství: Fortuna Libri
Rok vydání: 2015
Žánr: Literatura světová, Romány pro ženy, New Adult
Orig. název: A Beautiful Wedding
Ze série: Beautiful (3)
Tak jsem si v nakladatelství Kosmas byla vyzvednout novou knihu, na kterou jsem se velmi těšila. :o)

Nádherná svatba je vlastně završení příběhu Travise Maddoxe a Abbi Abernathyové, který je zpodobňován s láskou Romea a Julie. Já s tím absolutně nesouhlasím, protože... Travis rozhodně není žádný Romeo, je to prostě Travis. Motorkář, buřič a student vysoké školy, který má své kladné i záporné stránky a jisté je, že si ho i přes jeho amoky doslova zamilujete.

Tento finální díl je o jejich svatebním dni, který je stejně čtivý jako obě knihy před ním (Krásná a Učiněná katastrofa). Má své dojemné, romantické i čistě Maddoxovské části a nelze si ho neužít a nezbožňovat, pokud Vám série Beautiful prostě sedla.

Pokud ještě nemáte přečtenou ani Krásnou katastrofu z pohledu Abbi, ani Učiněnou katastrofu z pohledu Travise (obě mají něco do sebe a ačkoliv jsou si podobné, nemohla bych být ani bez jedné), tak Vám v Nádherné svatbě bude trochu unikat, jak a k čemu došlo, ale i tak si myslím příběh dosytosti vychutnáte.

Nejvíc se mi tu líbí, že jsou pohledy Travise a Abbi střídané, takže vím všechno z první ruky hned od obou a o to víc se mohu do příběhu vžít. Není snadné povyšovat jednoho na druhého, oblíbíte si podle mě oba hrdiny. Jsou hodně svý a mají vlastní chyby, slabosti i zábavné chvilky.

Ještě pořád přemýšlíš nad tím, zda si Nádhernou svatbu přečíst? 
Prostě nepřemýšlej. Udělej to jako Travis. Prostě zavři oči a udělej, co si přeješ...

Knižní obálka: 
Kouzelné završení celého příběhu Abbi a Travise. Nádherná obálka pro úžasnou knihu. Nemohu, než chválit do nebes. :o)

Knižní trailer






Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.