Recenze: SUKUBY TO RÁDY HORKÉ (Jill Myles)

Porno tour po boku anděla


"Víš, někdo mi asi měl říct, když jsem se stala Sukubou, že vytočím každou nadpřirozenou bytost, kterou potkám." 




Anotace:
Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?


Nakladatelství: Levné knihy
Rok vydání: 2011
Žánr: Romány pro ženy, Sci-fi, Fantasy
Orig. název: Succubi Like It Hot
Ze série: Deníky Sukuby (2)


Další neméně dobré a zábavné pokračování poutě s Jackie, která se tentokrát dostala do celkem nezávidění hodné situace. Je prokletá. Jako by nestačilo, že je Sukubou, tak se musí potýkat ještě s tím, že se její Svrbění zhoršuje a zvyšuje každým dnem a jakéhokoliv smrtelníka při doteku tak trochu vycucne.

A teď není na scéně rytíř v černé zbroji a se špičáky, ale naopak se do příběhu více zamíchal Noah, serim, který se snaží ze všech sil, seč může pomoci Jackie, jako vždycky, ze šlamastiky, do které se dostala, ať už vlastním zaviněním či cizím. Možná, kdyby byla oblíbenější, nepotkalo by ji tolik špatných věcí, ale čert to vem. Proto mám Jackie ráda, že má prořízlou pusu a je stále sama sebou, ať už potřebuje sex každých čtyřiadvacet hodin nebo každých pět.

Rozhodně to holka nemá jednoduché a ani pro mě není jednoduché se vyhnout všemu, co by mohlo zavánět spoilery a proto to shrnu. Setkáte se opět s Remy a její vlhkou (to jsou ale hříšné myšlenky!) pusou, kterou prostě nezavře. Zane je zas tajemný a je tak těžké mu věřit a odolat, když udělá ten svůj kukuč lotra bez servítek. Noah, ten nesmí nikde chybět, je to přeci jen anděl, ale občas dokáže i překvapit. Hlavně v posteli. ,o)) A do děje se zamíchá i pár nových postav. Některé budete mít rádi. Jiné byste nejraději kopnuli kamsi a ještě jim u toho zazpívali. Další by zasloužili plivanec do obličeje a jiné zas rovnou zakopat. Ale rozhodně s Jackie nesejdete z té cesty, na které je, protože kniha se čte opět jedním dechem. Tedy až na místa, kdy se začnete smát a je těžké přestat. Nebo na chvilky, kdy zadržujete dech vzrušením a tak sladce ácháte nad tím či oním.

Nicméně, ačkoliv je to erotický román, tak Jackie stále není žádná konkubína a doslova se nám zamilovává. A my čtenářky spolu s ní, na to musím upozornit. Mně docela zlomilo srdce, když jsem dočetla poslední díl. Jediným lékem na to je zas začít číst od začátku. ,o))

Knižní obálka: 
Tak tady někomu došla inspirace, ale bohužel nedošly kýčovité fotografie, protože jednu nalepily hned na přední stranu obálky. Ach jo. 


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.