Recenze: ŠANCE (Katy Evans)

Těžká zkouška nejen pro hlavní hrdiny, ale hlavně pro čtenáře...


„Co na tom záleží, jestli jsem musel políbit tisíc jiných rtů, abych zapomněl na ty tvoje?“




Vztah Remingtona a Brooke je podroben těžké zkoušce. Remington má stále častěji záchvaty způsobené jeho bipolární poruchou a Brooke zjišťuje, že je těhotná. Stres z každého dalšího Remingtonova zápasu zvyšuje možnost potratu. Brooke je proto přinucena ke klidu na lůžku, zatímco Remington se snaží získat titul šampiona. Zničí odloučení jejich vztah, nebo ho naopak posílí? 

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2014
Žánr: Literatura světová, Romány pro ženy, Erotické romány
Ze série: V ringu
Orig. název: The Chance



Druhého dílu série V ringu by se mohlo týkat pořekadlo: Čeho je moc, toho je příliš. Protože ač očekáváte cokoliv, tak se setkáte s přehršel sexu a přeslazených frází, které jsou tak trochu kýčovité mezi těmi hormonálními procesy hlavní hrdinky Brook, která baží hlavně po těle Remingtona Tatea. Ale právě to se některým čtenářkám líbí a podle toho označují kvalitní erotickou četbu. A možná to tak je, protože je to jejich žárn a nikoliv můj. :o))

Od konce prvního dílu se toho příliš nezměnilo. Brook a Remy se milují jako nikdo na světě a prožívají chvilky, které by jim i Cassanova mohl závidět. V jednu chvíli se mučí, v druhou si vyčítají a v další se sbližují. Do toho stoupající láska a cosi, co skrývá Brook ve svém břiše. Ano, jak se na správnou romantiku sluší a patří, tak slečna Vlhké kalhotky je těhotná právě s tím neuvěřitelným nadsamcem a čeká jeho dítko. Ovšem má rizikové těhotenství a tak musí být ve svém bytě, zatímco boxer boří fyzikální zákony a posílá k zemi jednoho soupeře za druhým. Je to pro ně opravdu těžká zkouška, protože Remy je muž tak ryzí, že potřebuje trochu té fyzické něhy... Ale on to snáší naštěstí lépe, než samotná Brook, která je však obklopena přáteli a s nimi se snaží vše přežít a zvládnout, jak se dá. 

Říkám to celkem rychle a trochu ironicky, protože tenhle druhý díl mi moc nedal. A popravdě ani nevím, co víc k tomu napsat, protože čím dál tím víc je to jen erotický román, který začíná být trochu nesnesitelný a těžko čtivý. 

Snad s ním máte lepší zkušenosti. Podělte se o ně s námi. ,o)

Knižní obálka: 
Ale jo, knižní obálky této série jsou líbivé a originální. Ty se mi opravdu líbí. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.