Jamie McGuire v LK!

Jamie McGuire je v Levných knihách! Tedy, ne, že by se tam procházela a nakukovala do regálů, pózovala s fanoušky a dávala podpisy, ale dostaly se tam její knihy. Její nádherné a báječné knihy, které já osobně mám už v knihovničce a rozhodně za takovou cenu, za kterou je nyní můžete koupit v LK. 

Tedy, pokud tyto skvosty ještě nemáte. V kamenných obchodech možná najdete i Nádhernou svatbu, která už v e-shopu není.






Upřímně, je pro mě trochu záhadou, že na mě z regálů koukají mé oblíbené tituly od Jamie, ale už se mi tam poštěstilo najít i některé díly Bratrstva černé dýky, což je má oblíbená série a u těch jsem se divila stejně. Pravdou je, že zkrátka LK vykupují knihy, které se nevyprodali u běžných nakladatelství a čtenář má tak možnost koupit si je levněji, než ti před tím. Ovšem není radno na to spoléhat. ,o) 

Já osobně mám od Jamie celou sérii Krásné katastrofy, která u nás vyšla (plus díl, který vyšel na Slovensku) a sérii Providence, která mě zrovna moc neoslovila, ale prý je druhý díl lepší, tak zkusím dát šanci. Uvidíme. A už se konečně dostáváme k mému novému přírustku z Levných knih. 

Jde o Červený vrch (Jamie McGuire), který má zajímavou anotaci. Autorka se ponořila do světa zombie a zkusila si napsat dystopický román. Nejsem si jistá, jak se jí to povedlo, ale hodlám to rozhodně zjistit. Hodnocení na databázi je kolem osmdesáti procent, což není špatné, tak se moc těším, až si udělám vlastní názor. :o) 

Červený vrch (69,-)
Anotace: 
Scarlet je rozvedená, pětatřicetiletá matka dvou dcer a pracuje jako rentgenová laborantka. Je pátek odpoledne a má službu v nemocnici, dcery poslala na víkend za otcem. Na příjem přivážejí umírající, ošklivě pokousanou a vyhublou dívku, a její rentgenový snímek prozrazuje to, o čem se v lékařských kruzích s hrůzou již pár dnů hovoří. Z Evropy se šíří záhadný virus a svět je zachvácen pandemií, která postupuje neuvěřitelně rychle. Projevuje se nesnesitelnou bolestí břicha a bleskovým úbytkem váhy, a pak už je jen smrt. Mrtví však nenacházejí klid, ale mění se v šouravé zombie, a hledají, čím by ukojili svůj neutišitelný hlad. Vábí je lidské maso a lačně se na ně vrhají.Jedinou obranou živých je rychlost a zásah do mozku zombie. Scarlet se upne k tomu, aby zachránila své dcery za každou cenu. Musí je odvézt na jediné bezpečné místo k přežití, které zná. Na ranč Červený vrch. Román Červený vrch vás uchvátí od první stránky a nepustí až do omračujícího závěru. Autorka bestsellerů Jamie McGuire se zde předvedla v nezapomenutelné formě.


Pokud byste měli zájem, tak Učiněná katastrofa a Krásná svatba od Jamie McGuire jsou v LK ke koupi rovněž a já mohu doporučit. :o)

Učiněná katastrofa (79,-)
Anotace: 
Než Travisi Maddoxovi zemřela matka, naučila ho dvě věci: Miluj intenzivně. Bojuj ještě intenzivněji. Travis Maddox & Abby Abernathyová ON – Jmenuje se Travis. Jeho život je plný povolných žen, nepovoleného hazardu a násilí. Jenže zrovna když si myslí, že je nezranitelný, potká JI. ONA – Abby je kombinací nevinné krásy a hříšné minulosti. Vnímá Travise jinak než ostatní a rozhodně nemíní být JEHO další trofejí. ON + ONA – Rozdílné pohledy na jedno společné téma. Tentokrát je na řadě ON, muž s věčným nepokojem v duši. Jak dopadne nejkrásnější milostný příběh jedenadvacátého století?

Nádherná svatba sice už na webové stránce LK není, ale u nás v kamenném obchodě je ke koupi. 
Anotace: 
Už víme, že se Abby Abernathyová stala paní Maddoxovou. Ale víme, jak se to stalo?
Proč Abby požádala Travise o ruku?
Co tajili jeden před druhým?
Kde strávili svatební noc?
Kdo o tom ještě věděl… a nepověděl?
Fanoušci Krásné katastrofy a Učiněné katastrofy se to všechno dozvědí z vyprávění o bouřlivém svatebním dni (a noci!) – a jako všechny dobré příběhy, i tenhle rozhodně stál za to čekání.

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.