Série The Maddox Brothers

JAMIE MCGUIRE Jamie McGuire se narodila v Tulse ve státě Oklahoma. Navštěvovala Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma a Autry Technology Center, kde promovala s titulem v oboru Radiografie.

Jamie nyní žije v Enid, ve státe Oklahoma, se svými třemi dětmi a manželem Jeffem, který je skutečný, živý kovboj. Sdílejí svých 30 akrů s pěti koňmi, třemi psy, kohoutem a kočkou.

Tuto snad prozatím necelou báječnou sérii vydalo nakladatelství Fortuna Libri. 







Zdroj
The Maddox brothers je série žánru New Adult, což znamená, že většinou jsou hlavní postavy staré kolem dvaceti let, jsou na školách (střední nebo vysoká). Travis je úžasný představitel sukničkáře, který nejde daleko pro ránu. Dokáže si stát za svým a tak nějak proplouvá světem, dívky vnímá jako něco, co se mu samo podbízí a tak s nimi i zachází. Život mu převrátí až Abby, která má své tajemství a vlastně na univerzitu utekla z jiného státu se svou nejlepší kamarádkou Americou. 

Líbí se mi, že zde nejsou postavy až tak dokonalé, ale mají své chyby. Abby dělá boty jako každá dívka a Travis je problematický rváč, který si však dokáže získat každého čtenáře. Pochází z velké rodiny. Má čtyři bratry, kteří jsou stejně k nakousnutí jako on, ale každý má své vlastní trápení.

Jsem moc ráda, že jsem si mohla zakoupit i díl o Trentonovi, který bohužel v České republice nevyšel. Tak ho mám ve slovenské verzi, a i přesto jsem si četbu užila a Trentona si dala mezi své oblíbené knižní hrdiny. Modlím se, aby vyšly i zbývající díly, které budou o Thomasovi a dvojčatech, protože věřím, že budou stát za to. 

Krásná katastrofa


Anotace: 
Ona nepije ani nenadává a ve skříni má spoustu seriózních svetříků. Abby věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox. Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje…

On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil. 



Učiněná katastrofa


Anotace: 
ON – Jmenuje se Travis. Jeho život je plný povolných žen, nepovoleného hazardu a násilí. Jenže zrovna když si myslí, že je nezranitelný, potká JI. ONA – Abby je kombinací nevinné krásy a hříšné minulosti. Vnímá Travise jinak než ostatní a rozhodně nemíní být JEHO další trofejí. ON + ONA – Rozdílné pohledy na jedno společné téma. Tentokrát je na řadě ON, muž s věčným nepokojem v duši. Jak dopadne nejkrásnější milostný příběh jedenadvacátého století?






Nádherná svatba 


Anotace novely: 
Už víme, že se Abby Abernathyová stala paní Maddoxovou. Ale víme, jak se to stalo?
Proč Abby požádala Travise o ruku?
Co tajili jeden před druhým?
Kde strávili svatební noc?
Kdo o tom ještě věděl… a nepověděl?

Fanoušci Krásné katastrofy a Učiněné katastrofy se to všechno dozvědí z vyprávění o bouřlivém svatebním dni (a noci!) – a jako všechny dobré příběhy, i tenhle rozhodně stál za to čekání.




Endlessly Beautiful

Recenze - rozečteno na Wattpadu

Anotace: 
Needitované pokračování Krásné katastrofy. Prosím, berte v potaz, že toto dílo je pouze dílem pro zábavu, tudíž může někdy dojít k tomu, že časová osa příběhu nebude navazovat na již publikované knihy a novely Jamie McGuire.





Sladké zabudnutie


Anotace: 
Obľúbili ste si ABBY a TRAVISA?
Teraz vám predstavujeme Cami a Trenta.
Nadmieru samostatná CAMILLE „CAMI“ CAMLINOVÁ sa s radosťou vzdala detstva skôr, než sa stihlo skončiť. Pracovala ešte predtým, ako dostala vodičský preukaz, a po prvom ročníku na vysokej sa presťahovala do vlastného bytu.

Cami, barmanke v bare Red Door, neostáva okrem práce a školy čas na nič až dovtedy, kým po roku nemá prvý voľný víkend.

TRENTON MADDOX, kráľ Východnej univerzity, chodil so spolužiačkami ešte predtým, ako skončil strednú. Chlapci ním chceli byť, dievčatá ho chceli skrotiť, no po tragickej nehode sa jeho život obrátil hore nohami. Odišiel zo školy, aby sa zbavil mučivej viny. Býva u svojho otca vdovca a pracuje na plný úväzok v miestnom tetovacom štúdiu. Keď si už myslí, že jeho život sa vracia do normálnych koľají, všimne si Cami, ktorá sama sedí za stolom v bare Red Door.

Cami má troch bratov, preto verí, že priateľstvo s Trentom dokáže udržať v čisto platonickej rovine. Keď sa však Maddox zamiluje, miluje naplno – napriek tomu, že vinou Cami sa jeho ťažko skúšaná rodina môže rozpadnúť. 

Sladké vykúpenie


Anotace: 
Pragmatická LIIS LINDYOVÁ agentka FBI. Práci je oddaná telom i dušou, o čom svedčí aj to, že zruší zásnuby a dá sa preložiť zo Chicaga do San Diega. Zbožňuje svoj pracovný stôl a večne hľadí na obrazovku laptopu. Sníva o povýšení a o tom, že si bude potriasať ruku s riaditeľom vždy, keď vyrieši náročný prípad.
Špeciálny agent THOMAS MADDOX je arogantný, prísny a nepozná zľutovanie. Aj preto patrí k najlepším zamestnancom úradu. Jeho úlohou je klepnúť po prstoch najväčším svetovým kriminálnikom. Hoci už zachránil množstvo životov, na jeden akoby nemal dosah. Jeho mladšiemu bratovi Travisovi hrozí, že pôjde do väzenia, lebo sa zaplietol do udalosti, pri ktorej zahynulo niekoľko vysokoškolákov. Travisa môže v tejto situácii zachrániť iba jeho nezvyčajné prepojenie na mafiu. Thomas pre svojho brata vydobyl dohodu, no musí ho presvedčiť, aby sa dal naverbovať do FBI.
Liis a Thomas sa tvária, že sú pár, a odcestujú na sobáš na pláži, kde Travis a Abby znova zložia manželský sľub. Práve tam majú Travisa zasvätiť do svojich plánov. 

Beautiful Sacrifice 


(Tyler a Taylor) 

- prozatím nevyšlo v ČR










2 komentáře:

  1. Četla jsem zatím všechny díly, které u nás vyšly. Krásná katastrofa je taková moje srdcová záležitost. Také doufám, že u nás brzy vyjdou další díly téhle série.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom stejně. Mě si ta série získala a hrozně ráda bych měla všechny díly. Bohužel jsem si Trentonův díl musela objednávat slovensky a ostatní prozatím nejsou nijak jistí... Fortuna Libri, zdá se, nechává dost sérii rozpracovaných, což je škoda. Já sama od nich mám dvě série, které oni už nedokončí. A dost mě to štve i mrzí.

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.