První narozeniny ve Světě mezi řádky!

A je to tu! Rok se s rokem nešel náš blog slaví svoje 1. NAROZENINY! :) A jako správné narozeniny se ani ty naše nemůžou obejít bez dárků. Chtěly bychom tak poděkovat všem našim 36 pravidelným čtenářům knihomilcům, kteří náš blog odebírají a nenechají si díky tomu uniknout žádný článek, který zveřejňujeme. Tahle soutěž je pro vás. Jako dík za vaši přízeň. :)

V případě, že jste náš blog objevili teprve nedávno nebo přes tuto soutěž a tudíž nepatříte mezi 36 vyvolených, nezoufejte. Pokud se vám náš blog líbí a chcete ho navštěvovat, přidejte se mezi knihomilce a jednoduše soutěžte. :) Udělejte to ale opravdu jen v případě, že máte zájem se formou čtení a komentářů na našem blogu podílet. Nehrajeme na čísla a nestojíme o ty, kteří se přihlásí před soutěží a jakmile vyhrají, odejdou. V takovém případě raději přenechte šanci na výhru těm, kteří se k nám rádi vrací. :)




Výherci budou čtyři!
Vybráni budou pomocí Generátoru náhodných čísel.



Jak tedy soutěžit? Stačí mít doručovací adresu na území ČR a dolů do komentářů nám napsat:

  1. Pod jakým jménem nás jako pravidelný knihomilec odebíráte.
  2. O jakou knihu byste si chtěli zasoutěžit  (Můžete uvést klidně všechny čtyři, jestli vás zaujmou. Vyhrát samozřejmě můžete jen jednu, ale vaše šance se tím výrazně zvýší :) ).
  3. E-mail, na kterém vás budeme moct kontaktovat v případě výhry.

Soutěž končí 31. 7. 2016 ve 23:59 hod.



Mimo tuto hlavní soutěž budou v jejím období od 22. 7. do 31. 7. 2016 probíhat také mini-soutěže na sociálních sítích: Facebook a Instagram. Těch se může dle libosti zúčastnit každý, kdo bude mít zájem.

K této soutěži patří také článek Roční shrnutí Světa mezi řádky... Následujte balónky a možná objevíte minisoutěž o knihu!



A o jaké knížky můžete soutěžit?





Tvá - Claudia Piñeiro



Anotace: 
Poté, co hlavní hrdinka náhodou objeví milostné psaníčko s otiskem rtů a podpisem Tvá, sleduje manžela na noční dostaveníčko s milenkou a stane se svědkem tragické nehody. Tato nahodilá smrt uvede do pohybu sérii událostí, v níž každý hraje sám za sebe a nikdo zcela není bez viny.



Ještě mě nezabíjej - Joy Fielding



Anotace: 
Casey Marshallová je pohádkově bohatá dědička a spokojená manželka pohledného a milujícího Warrena. Její dokonalý svět je rozbit na kusy ve chvíli, kdy do ní plnou rychlostí narazí auto a vážně ji zraní. Casey leží v kómatu na nemocničním lůžku a postupně si uvědomuje, že sice slyší, ale nevidí, nemůže komunikovat ani se hýbat. Zmocňuje se jí neskutečný děs, že do konce života zůstane živou mrtvolou, odsouzenou k čekání na chvíli, kdy se pro své blízké stane jen věcí na obtíž. Ani někteří z jejích přátel, kteří ji navštěvují, nejsou takoví, za jaké je považovala. A od detektiva náhodně zaslechne, že její nehoda byla nejspíš dobře naplánovaným pokusem o vraždu... Casey se všemožně snaží vymanit ze svého umírání zaživa, ale během pobytu v nemocnici si nakonec musí položit otázku, zda to, co ji v blízké budoucnosti čeká, není mnohem horší než kóma...



Sny o vůni citronů - Kajsa Ingemarsson



Anotace: 
Mohlo by se zdát, že Agnes má svůj život pevně pod kontrolou. Rozkročena jednou nohou ve Stockholmu a druhou v poklidné rodném městečku, za zády s rodinou, která je vždy připravena ji podpořit, milujícím přítelem, skvělou prací, nejlepší kamarádkou, kterou zná jako své boty. Je tomu ale skutečně tak? Náhle se všechny její jistoty začínají jedna po druhé bortit a zanedlouho nezůstane v životě Agnes kámen na kameni. Když jí kamarád nabídne, aby společně otevřeli novou restauraci, nemá už co ztratit… Sny o vůni citrónů z roku 2004 jsou třetím románem jedné z nejpopulárnějších švédských spisovatelek současnosti, Kasji Ingemarssonové.



Rychle a bezbolestně - Markéta Dočekalová



Anotace: 
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze." Tak začíná poutavý román RYCHLE A BEZBOLESTNĚ, autorky Markéty Dočekalové, který vám tentokrát předkládá nevšední příběh plný magie a napětí. Kdo by nechtěl získat něco rychle a bez námahy? Třeba se naučit cizí jazyk, nebo zhubnout lusknutím prstů? Stačí jediný podpis a přání může být splněno. V románu se proplétají osudy postav, které nabídce neodolaly, ale i těch, jejichž osud změnili jiní. V životě však nic není zadarmo a každý za své přání jednoho dne zaplatí.




Teď už zbývá jen popřát vám hodně štěstí. :) Pokud byste měli ohledně soutěže jakékoliv dotazy, napište nám do komentářů, na mail nebo na náš FB.


Wish


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.