Vyhodnocení narozeninových soutěží

Rychle uběhlo deset dní, kdy probíhala knižní narozeninová párty našeho Světa mezi řádky, po kterou jsme vám s Wish servírovaly mimo běžných článků také pivo, víno a jiné lihoviny soutěže o knižní ceny. 

Po celém našem Světě mezi řádky, ať už na naší Fb stránce, instagramu nebo zde na blogu, se potulovaly balónky, létaly vzduchem, ležely ladem, obtěžovaly sexuálně kolemjdoucí a zakrývaly knihy! 

Není tedy divu, že mimo hlavní narozeninové oslavy prvních narozenin se na Fb objevilo i několik minisoutěží s kinder překvapením, protože se před knihu vždycky navezl nějaký ten vyžraný obtloustlý balónek a celou ji zakryl. Podle všeho vám to nevadilo a já jsem ráda, že můžeme s Wish teď vyhlásit výherce! 

Losování probíhalo za pomoci Generátoru náhodných čísel a vážného šnečího pohledu mé sokyně, zatímco já popíjela poslední narozeninové frisco trpělivě čekala u notebooku a všem vám držela pěsti. Ale všechny jsme bohužel obdarovat nemohly. Ovšem mám radost, že můžeme vyhlásit sedm výherců, které věřím, že potěšíme. :o)



Knihu Tvá vyhrává: Lucie Vondrysková



Ještě mě nezabíjej vyhrává: Dagmar Kulísková



Sny o vůni citronů vyhrává: Lucie Procházková



Rychle a bezbolestně vyhrává: Kateřina Miklíková








Knihu (Re)kapitulace vyhrává: Naděžda Malá

 





Výherkyně: Kateřina Miklíková






Výherkyně: Dagmar Kulísková







Všem výherkyním gratulujeme!


A těšte se na další soutěž, ve které můžete získat hned dva výtisky knihy BEZ DUŠE s věnováním od autorky Evy Molíkové. Knihy do soutěže věnovala autorka Eva Molíková. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.