Výhra v Dobrých knihách

Konečně jsem se dostala k tomu, abych pro vás nafotila svou výhru! Poslední dobou je to docela chaotické u nás ve světě. Recenzní výtisky létaly vzduchem, občas nás trefily. Neposedné prsty klapou po klávesnicích a píšou recenze, články a radostné výkřiky do tmy. A do toho všeho pobíhám já a Wish s otevřenými knihami, které si chceme přečíst na vlastní pěst.

Nám to upřímně nevadí, ale čas je bohužel neúprosný a nestíháme všechno. Ale teď se pochlubím, protože z výhry mám radost. Jde o knihu, kterou si také vložím jako četbu do projektu Podpora (začínajících) českých autorů. 

Nedávno na fb Dobré knihy.cz byla soutěž o knihu, kterou už pár let vlastně znám. Občas zajdu na autorův blog a pokochám se, pobavím anebo i zešílím, když občas vidím ty fotografie. :o)) Zkrátka s malými dětmi to není vůbec jednoduché. Vím to sama, protože mám dvouletého malého modrého trpaslíčka jménem Mike, kterého miluji k zbláznění a občas vrtím hlavou nad tím, jak mi dokáže zpestřit den. :o))

Ano, určitě jste poznali, že jde o knihu Deníček moderního fotra - Dominik Landsman, která poukazuje na to, jak dítě dokáže zdevastovat vše, co se mu jen dostane pod ruku. :o)) Samozřejmě počítám, že je kniha psaná s nějakou tou nadsázkou a že se při čtení pobavím a porovnám, co vyváděl malý Čenda a co dokáže náš Mikey. :o))

Tímto moc děkuji za krásnou výhru nakladatelství Dobré knihy.cz. Mám z ní opravdu radost a těším se, jak si při četbě odpočinu. :o)




Anotace: 
Jak to může vypadat, když se muž ocitne na mateřské dovolené? Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte. Věren názvu popisuje zážitky, situace a strasti obyčejného „chlápka“ odvedle, kterému se narodil první syn. Zprvu nezúčastněný fotr, který miminko zažívá trochu zdálky, se brzy stává „otcem na mateřské dovolené“ a s tím také začíná boj o přežití obou a zachování rodinného blaha. Nutno říct, že synek Čeněk je dítě velmi aktivní a také destruktivní. Každý Čeňkův pokrok většinou odnese vyčerpaný tatínek jizvami na duši i na těle, ale hlavní je, že dítě prospívá, ať už to stojí, co to stojí. V sympaticky drsňácké a humorné výpovědi moderního fotra se autor nebojí svěřit se s lecjakými trabli a přináší výjimečný pohled současného muže na situace, které obvykle zažívají spíše ženy.

Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 2014
Žánr: Literatura naučná, Autobiografický román
Ze série: Deníček moderního fotra (1)
Počet stran: 200


Krásná výhra, co říkáte? :o)



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.