Temná minulost milenců v realistické próze

Do Světa mezi řádky přišel nový recenzní výtisk od nakladatelství Domino. Knihu, o které je zde řeč, jsme sdílely na naší Fb stránce jako knižní tip, protože nás opravdu zaujala. Tedy mě hodně, jelikož jsem si ji vybrala ze spousty úžasných titulů, které nakladatelství Domino svým čtenářům nabízí. 

Tato horká novinka mě nalákala zejéna svou anotací a podivnou obálkou, která mě zvláštně vábí. Je toho na ní řečeno tolik a přesto vím, že po přečtení tohoto románu se na ni budu dívat jinak...

Svět mezi řádky aneb Chensie tvoří

Osudy a běsy - Lauren Groff


Anotace: 
Nikdy si nezačněte myslet, že někoho opravdu znáte. I když s ním žijete dvacet let.

Každý příběh má dvě strany. Každý vztah lze nahlížet ze dvou různých perspektiv. A někdy se ukáže, že klíčem k dobrému manželství není způsobilost říkat pravdu, ale schopnost udržet tajemství.
Ve svém nejnovějším románu, bohatém a mnohovrstevnatém, přináší Lauren Groff příběh o jednom takovém manželství zachyceném v průběhu dvaceti čtyř let.
Lottovi a Mathildě bylo dvaadvacet, když se vzali. Byli krásní, bláznivě zamilovaní a předurčeni k úspěchu. O deset let později je jejich manželství ještě stále předmětem závisti přátel, ale pozorný čtenář už s lehkým mrazením začíná cítit, že skutečnost je mnohem složitější, problémy hlubší a minulost temnější, než by se mohlo na první pohled zdát.

Nakladatelství: Domino
Rok vydání: 2016
Žánr: Romány, Literatura světová
Orig. Název: Fates and Furies
Počet stran: 448
Vazba: pevná s přebalem


 



Jak působí kniha na vás? Jste také tak nalákaní? :o)




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.