Měsíční shrnutí - Říjen 2016

A je tu zas nový měsíc. My stále usilujeme o tu správnou věc - o podporu české literární scény a podle všeho se k nám přidávají další a další. Máme z toho radost. Když jsme do blogerských skupin přišly, všude se objevovala knižní inspirace na zahraniční knihy. Obě nás to zarmoutilo a Wish přišla s nápadem, že poukážeme na české knihy a pomůžeme českým autorům. A od té doby se české knihy začaly více probírat a už nejde jen o zahraniční tvorbu, z čehož máme nesmírnou radost. :o)

Rády poukazujeme na to, že česká literární scéná má, co nabídnout! A teď bych vám ráda ukázala ty nejčerstvější novinky, které nám na projekt Podporujeme (začínající) české autory přišly. A nejen nové spolupráce, ale i recenze, ukázky z knih, soutěže a další články, které vás jistě potěší. :o)


V rámci tohoto projektu jsme také na fb založily skupinu Čteme české autory. Přidejte se k nám, přispívejte, vkládejte odkazy i knižní tipy. Jste vítání. :o)

Děkujeme, že s námi podporujete české autory. Vážíme si toho. :o)


Recenze: 





Nová spolupráce nebo nové knihy: 




Rozhovory a knižní tipy:





Další články:





A co vás čeká příští měsíc na Podpoře českých autorů? 
Určitě poznáte nové autory, kteří s námi začali spolupracovat. Nové knihy různorodých žánrů. Nabídneme vám recenze, úryvky i rozhovory a soutěže!

Chcete-li se k nám připojit a podporovat české autory, jsme na Fb Podporujeme české autory (#Podporujemečeskéautory) a také ve skupině Čteme české knihy. Více na projektu Podpora (začínajících) českých autorů.


Co vás tento měsíc na Podpoře zaujalo nejvíce? 



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.