Recenze: POLICEJNÍ AUTO PAVLÍK

Dětský hrdina v akci! 


Za recenzní výtisk děkuji Presco Group


Presco Group (fb)


Chci zakoupit knihu Policejní auto Pavlík





Každý malý fanoušek kresleného seriálu pro děti, Statečná autíčka, si nejspíš takovouto knížku nenechá ujít. Není nad to moci svého oblíbeného hrdinu sevřít v náručí, prohlížet si lákavé ilustrace nebo si o něm číst. 

Jednoduchý příběh pro nejmenší je doplněn lákavými ilustracemi, které jsou velmi autentické a shodné s těmi seriálovými. Dětem můžete číst a ukazovat obrázky, které je potěší. Velkým plusem je tato kniha i pro začínající malé čtenáře, kterým zvedne sebevědomí, že ji přečetli úplně sami a snadno. 



Listy knihy jsou pevné a silné, takže není potřeba se bát, že by je dítko mohlo nějak poškodit. Myslím, že vydrží opravdu dost. Měkká vazba působí nadýchaně a o to lépe se maličkým držím. Nemusíte mít obavu z tvrdých a ostrých rohů, na této pohádkové knize jsou zaoblené. Knižní vazba je omyvatelná, takže v případě, že ji dítko oslintá nebo osahá špinavými prstíky, snadno ji setřete a bude zas jako nová. 

Pokud knihu bude číst prvňáček, mohl by být trochu nejistý z písmen, která mají zajímavý a lákavý font, ale díky jejich zakulacenosti mohou začínajícím čtenářům trochu dělat problémy, jelikož jsou zvyklí na klasické písmo. 

Zdroj: Presco Group


Policejní auto Pavlík rozhodně nesmí chybět v knihovničce každého malého fanouška seriálu Statečná autíčka. Můj syn je sleduje a hned se mu rozzářila očíčka, jakmile knihu zahlédl. Zakoupením jim dáváte možnost své hrdiny opravdu vnímat a osahat si je, což je pro dětskou mysl důležité. Věřím, že váš poklad bude mít z pohádky stejně velkou radost, jako můj milovaný chlapeček. :o)



Knižní obálka: 
Které dítko by taková obálka neoslovila? Policejní auto Pavlík je oblíbený dětský seriálový hrdina a je radost jej vidět na pohádkové knížce. ,o)



Anotace:
Obrázková knížka pro nejmenší. 

V této knížce poznáte, jaké je policejní auto Pavlík..

Pavlík je podnikavé a šťastné policejní autíčko, které pracuje na záchranné stanici. S překypující energií se pouští do nových případů, velkých i malých. Je pečlivý a moc rád něco vyšetřuje a prověřuje okolí.

V kolekci Statečná autíčka vám přinášíme obrázkové knížky Hasička Hanička, Motorka Terka, Vytuněný Harry, Knihu puzzle, Omalovánky a Sešit samolepek. 

Nakladatelství: Presco Group



1 komentář:

  1. No vidíte, já jsem zrovna kupovala nové pneumatiky z webových stránek https://www.pneuok.cz/ a syna moc zajímalo vše okolo (tedy jaký je rozdíl mezi zimními a letními pneumatikami, nebo jakou velikost potřebujeme na naší Octavii), a tak by nebyl vůbec špatný nápad koupit mu takovou hračku k Vánocům :-) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.