Měsíční shrnutí - Prosinec 2016

Věřím, že pokud jste nás v roce 2016 sledovali, podporovali s námi českou literární scénu, že u toho zůstanete i nadále. A budeme společně číst české knihy, pomáhat českým autorům a těšit se, že česká literatura neupadá, ale vzkvétá. :o)

Kde nás najdete? Stále jsme na tom stejném místě. Na Fb na stránce Podporujeme české autory - naleznete nás i pod #Podporujemečeskéautory nebo #Podporujemeceskeautory na Instagramu. A také se zabydlujeme už nějaký ten pátek ve skupině Čteme české knihy! Chcete se přidat a publikovat ve skupině své recenze na českou literaturu nebo se jen podělit o názor na českou knihu, přidejte se k nám. :o)

Prosinec byl trochu hektický a tak na projektu není tolik příspěvků, kolik byste si asi představovali. I já bych si jich tam nejraději přimalovala více, ale ne vždy se dá podporovat tak, jak si přejeme. Můžeme vám však slíbit, že i letos vám budeme představovat nové knihy, nové autory, rozhovory a recenze, ale těšit se můžete samozřejmě i na soutěže a výběrová řízení o recenzní výtisky. :o) 



Recenze: 





Nová spolupráce:




Rozhovory:




Ukázky: 



Jaké české knihy vám v prosinci dělaly společnost? :o)




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.