Válečná romantika od nakladatelství Domino

V minulém roce jsme měly opravdu velkou radost ze spolupráce s nakladatelstvím Domino. Jaké knihy jsme pro ně recenzovaly a co bylo ve vánočním balíčku s překvapením jsme vám již psaly. Pro jistotu se na článek klidně mrkněte a osvěžte si paměť, nechte se inspirovat tituly, které si nás v minulém roce získaly. :o) 

Máme ohromnou radost, že i letos s námi nakladatelství Domino chce spolupracovat a dalo nám ze svého edičního plánu vybrat ty nejžhavější novinky první poloviny tohoto roku, které mají letos vyjít.



Ovšem než se romány dostanou na trh, tak vám představím dílo, které vyšlo ke konci roku 2016 a ke mně dorazilo před několika dny. Román jsem si u Domina sama vybrala a jsem zvědavá, jak na mě zapůsobí, protože anotace je velmi lákavá! :o) Nakladatelství Domino děkuji nejen za recenzní výtisk, ale také tištěný ediční plán! :o)



Jestli odejdeš - Adele Parks

Na tento román jsem se zaměřila především kvůli tomu, že se jedná o historický román z válečného prostředí. Patří do žánru Inteligentní romány pro inteligentní ženy a já poznala, že nakladatelství Domino si vybírá opravdu vytříbená díla právě v tomto žánru. Jestli odejdeš... má nějakých 464 stran, takže tento román rozhodně nezhltnu za dva dny, ale těším se, až se do něj ponořím a poznám tak, co všechno si pro své čtenáře Adele Parks připravila. :o)





Anotace:
Jestli odejde, bude muset zabíjet, nebo bude sám zabit. Jestli zůstane, bude uvězněn a možná odsouzen k trestu smrti. Takto bezútěšné jsou možnosti volby, před kterými stojí talentovaný dramatik Howard Henderson. Nedokáže sdílet nadšení svých vrstevníků pro účast ve válce, nechce bojovat s neviditelným nepřítelem. Ví velice dobře, jak to na frontě chodí, a nechce se na tom sebeméně podílet.Když poslechne své srdce, bude zostuzena a opovrhována. Když se zachová podle společenských konvencí, bude v osamění odsouzena k bezbřehé nudě. Takovéto možnosti se nabízejí půvabné Vivian Fosterové. Právě se vdává, když vypukne válka, a její doposud odtažitý manžel se vmžiku mění v bojovného vlastence. Vivian zůstává sama na farmě v Derbyshire, bolestně odtržená od společenského života, z něhož se mohla dříve těšit... Více informací



Také vás zaujal tento román? Kdopak ho má doma? :o)



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.