New adultka podle mého gusta

Znáte sérii Off-campus od autorky Elle Kennedy? Ne? Tak to je chyba, drahé čtenářky! Nakladatelství Baronet již vydalo třetí díl (ještě nás čeká čtvrtý) a je mi velkým potěšením, že jej mohu zrecenzovat. Pokud dáváte přednost žánru New adult s nějakými těmi erotickými scénami, trochu hlubší myšlenkou a zajímavou zápletkou, pak si tuto sérii rozhodně oblíbíte. 

v první díle s názvem Návrh nám autorka ukazuje, že ačkoliv jste doteď hokeji nefandily, tak od této doby na něj budete hledět úplně jinak. Není nad to, když Garret, kapitán univerzitního hokejového týmu padne na zadek a čtenářky jsou při tom! Jak se první díl líbil mně? Recenze románu Návrh. :o)

Druhý díl - Omyl má také velmi pěkné hodnocení a čtenářky se Johnem Loganem nechávají okouzlit už beze strachu. Je jasné, že to nebude snadné ani pro Logana, a ani pro Grace, ale že by to nakonec přece jen byla láska? Více v mé recenzi. :o)




Třetí díl této série, do kterého se můžete zamilovat mi právě dorazil od nakladatelství Baronet! Velmi děkuji nejen za román, ale také za tištěný ediční plán. :o) Pojďme se tedy podívat blíže, co mě čeká. :o)


Skóre - Elle Kennedy


Proč jsem si vybrala Skóre ke zrecenzování? To je jednoduché. Předchozí díly se mi velmi líbily a tak jsem netrpělivě očekávala další. Tentokrát se příběh váže k sukničkáři Deanovi, který má na všechno, co říct. Je sebejistý, talentovaný a velmi pěkný. Ano, zavání to typickým románem, ale pro mě mají tyto knihy vždy něco navíc. Krom toho... občas potřebujete mít knihu pouze proto, aby vás pohltila a vy jste se mohli beztrestně zamilovat. :o) 

Anotace:
Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu DiLaurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc.

Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Prostě si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou.

Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce. 


  


Kdopak už tetno třetí díl má přečtený a kdo se na něj chystá? Jak vás série Off-campus zaujala? 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.