Světový bestseller - thriller a humorný román ze světové literatury

Jsem tu s pravidelnými recenzními přírůstky z Euromedia! Tentokrát vám představím horké novinky z nakladatelství Knižní klub a Ikar




Poslední - Alexandra Oliva



Podívejte se na tu anotaci. Tomu se opravdu těžko dá odolat, co říkáte? Na mě rozhodně zapůsobila a natolik mě okouzlila, že jsem si román vybrala, ačkoliv březnových novinek bylo ohromné množství a samá skvělá díla, ale mě si získala Poslední. Jsem opravdu zvědavá a brzy se do románu pustím, takže můžete očekávat recenzi, protože... thrillerová reality show se musí prožít hezky za čerstva, když je ještě pěkně horkou novinkou. :o))

Anotace: 
Chtěla zažít dobrodružství. Nikdy by ji nenapadlo, jak daleko všechno zajde… Začalo to jako televizní reality show, nazvaná příznačně Ve tmě. Dvanáct účastníků vysadili v hlubokých lesích a vystavili podmínkám, které měly prověřit jejich sílu, odolnost, vytrvalost. Izolovaní od vnějšího světa netuší, že v něm došlo k něčemu strašlivému. Jakékoli projevy zkázy chápou coby součást hry, zinscenovanou zkoušku. Všude je přece sledují kamery, odposlouchávají mikrofony. Alespoň tak tomu všichni věří, včetně mladé ženy přezdívané Zoo, jedné z favoritek soutěže. Zoo chce obstát, tvrdošíjně jde za svým cílem. Ale realita se děsivě a nenávratně změnila. Tady už nejde o vítězství, ale o přežití… a nejen její. Brilantní napínavý psychothriller s apokalyptickou zápletkou vydává 25 nakladatelů po celém světě. 

Nakladatelství: Knižní klub
Rok vydání: 2017
Žánr: Dobrodružné romány, Thrillery
Edice: Světový bestseller
Počet stran: 304
Vazba: pevná s přebalem


Jezevčíkova kocovina - Frauke Scheunemannová 


Přiznám se, že jsem nečetla první díl, ale podle všeho by to neměl být problém. V případě, že si mě kniha získá, nebudu váhat si ho zakoupit. Od díla očekávám nějakou tu lehkou romantiku, zábavu a hlavně kreativní způsob, jakým je líčené vše z pohledu jezevčíka. Jako milovnice zvířat věřím, že mě Herkules přesvědčí o své kvalitě. :o) 

Anotace:
Jezevčík Herkules konečně našel své milované paničce Carolin toho pravého muže: Marka, veterináře a opravdového znalce psů. Když se všichni sestěhují do bytu nad Markovou ordinací, je Herkules přímo blažený. Jen kocour pan Felix zůstává skeptický. Podle jeho zkušeností si lidi život stále komplikují. A má pravdu: Krásné časy překazí Sabina, Markova ex-manželka, která náhle projeví o bývalého partnera znovu zájem. A nádherná Cherie, elegantní fenka zlatého retrievera, na níž může Herkules oči nechat, ale ona o dvě hlavy menšího jezevčíka zcela ignoruje. Zkrátka: Herkules má plné tlapky práce se záchranou vztahu svých nejbližších, a navíc se pokouší získat srdce milované Cherie...

Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 2017
Žánr: Literatura světová
Ze série: Z pohledu jezevčíka (2)
Počet stran: 248
Vazba: pevná s přebalem



A jaké březnové novinky si získaly vás? :o



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.